Ruukin konepajan toimitilat sijaitsevat Kellokoskella upealla historiallisen ruukin alueella. Tila on remontoitu kokonaan uusiksi metalliverstaaksi ja toimistoksi.

Konepajan tila koostuu kolmesta eri tilasta. Konepajalle on rakennettu noin 30m2 kokoinen toimisto/puhdas tila. Toimiston lasiseinä aukeaa verstaalle, joten asiakkaan on mahdollista seurata pajan arkea. Varastotilat sijaitsevat toimiston alla.

Konesali on kooltaan 100m2 ja siellä sijaitsevat metallintyöstökoneet. Konekanta koostuu hitsauskoneista, sepän konevasaroista, useista erilaisista prässeistä (mm. kitkapuristin), alasimista ja muista alan välineistöstä. Konekantaa päivitetään tarpeen mukaan.

Kolmas tilamme on taontakurssitila. Taontakurssitila on kooltaan 60m2 ja taontapaikkoja on 16 kpl. Käytössämme tilassa on 5kpl. kaasuahjoja ja 2kpl. hiiliahjoa.

Verstaan yhtenä ideana on saada eri alan ammattilaisia saman katon alle ja saada vaikutteita toisiltamme. Itse olen koulutukseltani metalliseppä ja hitsaaja. Minulla on kokemusta niin työskentelystä perinteisillä saksalaisilla taontapajoilla kuin useiden vuosien työstä raskaassa metalliteollisuudessa. Konepajan on tarkoitus olla monipuolinen ja edustaa kokemusta useilta eri aloilta. Verstaalla onkin mahdollista tehdä esimerkiksi 3D-suunnittelua, hitsata titaania tai vaikkapa takoa damasti-terästä kellonrungoksi.

Olemme innovatiivisia ja luovia. Konepajan tilan yhtenä ideana on nopea muunneltavuus. Voimme muuttaa tilamme asiakkaan tarpeeseen sopiviksi nopeassa aikataulussa. Voimme muuttaa pajan kokoustilaksi, elokuvateatteriksi tai ravintolaksi.

previous arrow
next arrow
Slider
Close Menu